LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish 12 & 13 december – Julklappstips

Här kommer lördag och söndagens julklappstips på ett bräde och efter en helg av fix i hemmet är det kanske inte så konstigt att jag känner mig lite extra sugen på inredningsdetaljer. Just nu är jag sugen på:

linnedukar

Linnedukar  från Himla i pudriga smutsiga pasteller och vitt och Koppar i vitt från Mateus i serien Bubbles. Jag har en förkärlek till vitt porslin som har någon form av relief och just de här kopparna tänker jag att vi både kan dricka ur men allra mest är jag sugen på at använda dem som små krukor till tex örterna i köket och till hyacinterna kring jul.

 

mateus bubbles

mateus kopp bubbles vit

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.