LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PRESSFRUKOST MED HENRI LLOYD SS17

En renovering sätter verkligen sina spår och nu när snickarna har lämnat huset kommer jag hela tiden på mig själv att plocka, plocka upp, flytta runt istället för att jobba. Igår stod jag helt plötsligt och skruvade upp gardinstänger i taket och jag blev lika förvånad själv. Skulle jag inte jobba?

Men nu ska jag inte prata om det för jag har faktiskt jobbat en hel del i veckan, tex var jag iväg och träffade Henri Lloyd som bjudit in till pressfrukost för att visa sin spring summer kollektion. Ingen är gladare än jag att pressfrukostfavoriten chiapudding har ersatts av avocado-smörgåsen. Jag håller tummarna för att den trenden håller i sig.

 

henri lloyd ss17

 

Henri Lloyd visade en superfin vårkollektion som fungerar day to night. Klänningar att dra över bikinin (de har också superfina badkläder!) på stranden men som är lika fin med klackar till middagen. Jag gillar materialvalen och detaljarbetet tex de små guldbrickorna, mönsterstickade plaggen och printsen.

En favorit, och ett bra exempel på att de också har ett arv och också blickar bakåt, är frottéplaggen. Det finns tex en sweatshirt i vit frotté och ett par superfina frottéshorts. Inspirationen kommer från arkivbilder från förr, företag med en väldokumenterad historia sitter verkligen på en skatt. På båten skulle jag bo i frottéshorts om jag hade ett par.

 

frottéshorts henri lloyd ss17

henri lloyd ss17

henri lloyd ss17

 

Ändå föll inte valet på dem när jag måste välja min favorit. Favoriten är definitivt en skjortkombo i randigt linne. En pyjama-dress, skjorta med shorts, ett helset helt enkelt som kommer vara fanastiskt i sommar. Med svarta klackar, med vita sneakers, med seglarskor, med sweatshirt över, i stan, på båten. Överallt. Jag är fortfarande glad i helset, det är riktigt snyggt. Tvåa på pallen var den randiga toppen och en marin sweatshirt med HL på bröstet i relief. Enfärgar med struktur i motivet, det gillar jag…på båten!

 

henri lloyd ss17

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.