LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Veckans Bästa – Sämsta v.42

hope grand sweater dagens outfit tove castor

Hope Grand Sweater och Stövlar från Rodebjer – Två vardagshjältar och Nyckelplagg i garderoben.

 

Ni vet när man går omkring och skjuter upp saker och sedan när man äntligen tar tag i dem får man sådan energi att man bara tar fart och betar av puck efter puck. Det ena leder till det andra, alla saker flyttar ett steg till höger…Veckans Bästa/Sämsta går hand i hand. De är en kedjereaktion på varandra!

 

Veckans bästa:

Vi har beställt golv till hallen, golvet kommer att bli lagt (Snart!!!) med golvvärme och allt och när rörmokaren ändå är på plats kommer han att ta bort toaletten och handfatet i ”lilla toan” så vi kan montera tvätthon (som vi köper i morgon) och göra om lilla toan till ett städskrubb. Vi blev också så pepp att vi lade beställningen på alla garderober till vår Walk in och när leveransen kom röjde vi ur lilla klädkammaren och hela arbetsrummet, sorterade och slängde, rensade och organiserade. Hurra. Nu har vi tre rum i förvandling och planer som vi haft i flera år är äntligen i rullning.

 

Veckans Sämsta:

Hela vårar hus är försatt i kaos (Hjälp!) som en Extreme Home Makeover och nu när jag börjat göra slag i saken på flera plan hemma så inser jag att det finns en massa andra saker jag har på min lista som också har legat där länge och skvalpat. Saker som jag också tänker mig skall skapa ordning i garderoben T.ex. ett par skor, en kjol, en kappa, ett halsband… Därav en inläggssvit märkt ”Vad väntar jag på”. Det kan bli dyrt det här…

 

Men lika bra att ösa på medan viljan och inspirationen är stark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.