LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HIMLA – BEDROOM GOALS 

Hur fina är inte de olika texturerna och materialvalen när man använder samma färg ton i ton?! Svaret på det är fantastiskt fint!

 

Vi börjar veckan med en snabb återblick till förra veckans pressfrukost med HIMLA. Himla såm är så himla härliga med sina råa linnekvaliteter och stilsäkra färgsättningen. Den här våren är inget undantag och inte hösen heller kan jag lova. Hos mig landar de softa rosa nyanserna som förnimmer om nude och ibland drar åt korall, väldigt väl. Visst är de extra härliga mot en mörkare botten? Själv har jag mörka väggar i sovrummet och vitt i resten av huset och jag har inte ångrat att jag valde att gå så mörkt, inte en dag.

 

Himla Bedroom gaols
Tvättade och tumlade linnetexturer i pudrigt nyanser. Kärlek!

Mot hösten kommer de mer mättade gröna nyanserna, samma härliga produkter och samma härliga material och strukturkombinationer.

En annan trend som på ett underbart sätt går långt tillbaka i tiden är att alla. Ja jag menar ALLA väljer att visa sina moodbords, att visa råa skisser, visa frön till vad som komma skall, lämnar delar av den reaktiva processen för oss att ta del av. Så här jobbar vi som lever på kreativitet jämnt men slutkonsumenten får inte alltid insikt. Så är det kanske även nu i och med att det är under mässor, och på pressvisningar som vi får ta del av en hel del behind the secenes så därför lyfter jag fram det här så ni också får ta del av härligheten!

Trensparens-trenden när den är som bäst!
himla
Frotte i linne och bomulls-mix. Visste ni att Linne suger upp betydligt mer vatten än bomull?

 

Goals för mitt eget sovrum blir nog att slänga ut vår sängstomme och ersätta den med en enkel gavel klädd i linne mer sömmarna utåt. Det råa materialet möter total konstruktionstransparens. Vitt, skrynkligt och med sängkappa och allt mot mina mörka väggar.

En målbild är det allt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.