HÖSTEN LÄPPALETT

Så himla härligt med en bred läppalett!

Många nyanser finns det och alla är ok men det är den glossiga läppen som alla vill ha.

*innehåller klickbara köplänkar

Jag konstaterar glatt att det kommit en hel del nya nyanser till läpparna den här hösten. Min personliga favorit är alltid röd men varje gång en make up artist får välja fritt till mig så väljer de en nyans som drar åt lila. Varje gång jag frågar varför så är svaret att valet faller på lila för att jag har ögon som drar åt grönt. ren färglära med andra ord.

Visst blir man ändå glad över att just läpparna är i fokus och att det just nu är så hett med målade läppar. Det finns ju få saker som piggar upp lika mycket som ett snyggt läppstift.

Den här härliga samlingen är nyheter som kom allihopa inom samma vecka och om jag ska hårdra det så slår jag fast vid att det är den röda, den lilatonade och den nådiga läppen som är de mest trendiga nyanserna. Kom ihåg då att rött sträcker sig från orangerött till kallt röd osv osv… Nu kan ni snabbt räkna ut att vi nästan täckt in hela färgspecktrat. Det är svårt att välja fel!

Alla dessa nyanser är från budgetfavorier som Isadora, Lóréal och Maybelline. Ganska billiga läppstift som ni hittar nästan överallt, så pas billiga att man kan köpa två tre st. Då kan ni till och med blanda dem och skapa egna nyanser. Ni kan såklart också beställa dem på nätet. Just dessa varumärken finns ju nästan överallt tex på Kicks*, Åhlens* eller Nordicfeel*.

*Köplänkar

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

SÅ HÄRLIGT ATT JOBBA TILLSAMMANS

Firar en dag på språng med en skiss och brief på kommande...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *