JAG ÄR UPPENBARLIGEN I MINORITET

Ibland är jag som alla andra men ibland, kanske oftare än ibland, är jag i minoritet.

*innehåller köplänk

 

Hej hallå!

Jag ställde frågan på min insta angående hur många av er som bytte om när ni kom hem från jobbet vs hur många som inte bytte om. Det visade sig att jag var i minoritet. Det var bara två förutom mig själv som gick dagen ut i samma outfit. Resten av er hoppade så snabbt ni kunde i något mer bekvämt.

Bekvämt har aldrig varit mitt problem, jag känner mig inte obekväm i de kläder jag har så kanske är det därför jag inte haft något driv att byta om?

Däremot så kan jag se tjusningen i att mysa runt i härliga lounge outfits eller varför inte ett LA-inspirerat set? Jag kunde inte motstå det här leo-setet från Ragdoll LA*, det var ett sådant där set som etsades in på näthinnan och just nu kan jag inte få nog av det!

Tags from the story
Written By
More from Tove Castor

OVERLOAD

Just nu känns det som om jag aldrig har jobbat så här...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *