FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Jag vill måla hela huset i Soft Skin

Även om kreativitet är den röda tråden i alla projekt jag jobbar med så är nästan ingen dag den andra lik. Just nu är vi mitt inne i ett projekt där både setdesign och styling står i centrum och innebär att vi både målar om, skruvar, borrar och stylar med allt från kläder till blommor.

I samma veva har jag hittat min färg, jag är helt såld på nyansen Soft Skin från Jotun LADY Collections som vi målar vissa väggar med. Jag skulle vilja blanda upp de vita snickerierna med ljust nudigt/rosa väggar, skulle vilja måla hela huset, men kök och vardagsrum ligger i alla fall farligt nära till hands. Där har vi många fönster så jag tror balansen mellan soft skin, vitt och ljuset skulle bli så himla fint.

IMG_7945

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.