FASHION - TOVE CASTOR

KLIPP TILL

Det är dags att klippa till, antingen med saxen eller slår du till på ett par nivåklippta jeans med rå kant i butik. Det här är en trend som under förra året blommade ut ordentligt och som nu nått catwalken. För så är det ofta. En trend startar någonstans och därefter inspirerar den andra att haka på. En Early Adapter är ofta en kreativ personlighet, en stylist eller vem som helst som bara råkar uttrycka något intressant. Något som andra inspireras av och vill utveckla. När detaljerna väl når catwalken då är majoriteten redo att haka på. Ibland alla, ibland bara de mest modeintresserade.

 Den här trenden är nu Tried&Tested.

Hunkydory skickade ut flera nivåklippta jeans på catwalken när de visade sin aw17 kollektion. Det betyder att just de här jeansen finns i butik under senare delen av sommaren. Det betyder också att kedjorna kommer svämma över av liknade modeller ganska snart och att om du hakar på nu direk så är du visserligen långt ifrån först med absolut inte sist! 

Jag gillar dem. Framförallt för att det lyfter fram både anklar och skor. Styla dem med gärna med ankelboots eller snygga strumpor och pumps. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35