LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Lägesrapport – Eraze.se

 Nu är det en vecka kvar till min andra behandling på Eraze.se. Som ni vet har jag bestämt mig för att ta bort en tatuering, ett ärr från tonåren på mitt bröst, med hjälp av laser. Närmare bestämt med hjälp av PicoSure laser som har visat sig vara både skonsammare och effektivare än andra metoder. Vilket givetvis känns hoppfyllt för mig eftersom jag tar bort en tatuering på en del av min kropp som jag är rädd om, jag menar det är en sak om jag skulle ha ett ärr på smalbenet och en helt annan sak om jag skulle ha ett ärr i dekolletaget. Jag tror ni håller med mig här.

Nackdelen med att gå igenom en sådan här behandling på sommaren (jag vet, sommar och sommar men det är så vi kallar juni, juli, augusti oavsätt värme) är att man inte skall utsätta området för som under några veckor efteråt. Jag har tagit det säkra före det osäkra och inte bara använd spf 50 (från Rituals) på området utan toppade med ett plåster. Varför inte? Vad gör det om jag har en taskig bränna ett år om jag kan få ett fint dekolletage livet ut?!

Nu är det som sagt en vecka kvar till nästa behandling och jag kan knappt bärga mig för visst ser jag en mindre förändring från den första laserbehandlingen men jag tror att det kommer att synas ännu mer efter andra. Tror och hoppas, hoppas och tror. 

Btw blev vinkeln på den här bilden mycket märklig. Det ser ut som min lilla krumelur är hur stor som helst och att brösten sitter i mitten, men så är det ju inte. Tatueringen är rätt liten, tog bara 45 sec att laserbehandla.  Det blev ett fish-eye-boob-moment helt enkelt.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.