LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Lips Limited Edition från BxxLght

Jag är så otroligt stolt över min kompis Kia Lefwander som är en av de coolaste tjej jag känner. Det finns ingen som fångar brudar på bild som Kia. Jag ser verkligen upp till människor som har ett eget uttryck och det är nog den mest attraktiva egenskap jag vet och då menar jag människa till människa-attraktiva inte kärlek. Jag ser att jag dras till människor med starka identiteter och som uttrycker dem i att göra avtryck inte bara genom att röra på läpparna. Det är dem jag vill ha runtomkring mig. Jag tror det är för att de är tydliga. Tydlighet är bra. Jag kanske är lite analog där och behöver se det i bild. Kanske är det därför jag knarkar Instagram? Vissa personers Instagramflöden…

 

Lips Kia Lefwander bxxlght

 

Med det sagt så finns det ingen som ser på saker som Kia och hon har haft flera samarbeten med BxxLght, och det senaste samarbetet är den här munnen som är en Limited Edition Lightbox med namnet Lips. Frågan är om vi inte måste ha en sådan få kontoret?!

 

Lips Kia Lefwander bxxlght

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.