LIFESTYLE - TOVE CASTOR

LONDON SNAPSHOTS 🇬🇧

London Snapshots del 1

Vi gjorde det där man alltid pratar om men aldrig kommer till skott och gör. Vi åkte till London, bara syrran och jag, i nästan fem dagar!

Allt är min systers förtjänst för när jag fyllde år fick jag inte bara en resa till London utan jag fick henne för mig själv också i flera dagar. Men framförallt, hon valde att göra det här med mig, för mig!

Så pepp har vi varit dagarna innan och så mycket gick vi upp i upplevelsen att bloggen har fått vila, jag har varit på semester!

Den obligatoriska flygplansbilden!
Här bakom pelargonerna gömmer sig vårt sovrum…
…som man hittade på en tvärgata till Paddington Station. En alldeles lugn gata ett halvt kvarter från tunnelbanan. En gata med vitputsade fasader och gjutjärnsstengsel och sådana där charmiga nedgångar framför husen som vi vanligtvis bara ser i serier på TV.
Vi hann inte mer än landa innan vi begav oss ut på stan. Planen var att besöka några av de större varuhusen redan första kvällen för att sedan kunna strosa runt längs gator och kvarter. Först ut var anrika Liberty London
På Libery hade de utrymma hela det översta våningsplanet och gjort plats för jul. Helt magiskt!
Min största “crush” var dock den här härliga yllepläden. Det är något med mig och tuttar! Det måste nog bli en DIY på den här!!

Andra dagen inledde vi med att åka den klassiskt röda dubbeldäckaren förbi Buckingham Palace, Big Ben och Westminster Abby, över Themsen och tillbaka igen. Inte en ända bild tog vi 🙂

Vid St Pauls Cathedral klev vi av för att bege oss till Covernt Garden

Apple Market i Covernt Garden
Invigde mina nya glasögon från Marc Jacobs / Synoptik.
Besökte ARKET H&M koncernens nya satsning som öppnade i London för ett par månader sedan. Ganska snart öppnar de i Sthlm också.

 

Och snubblade ivrigt in på The Ordinary. På både ARKET och The Ordinary blev jag en eller annan krona fattigare…

 

Andra dagen avslutas med ett besök på puben och…
Musikalen Kinky Boots

Jag hade själv aldrig hört talas om Kinky Boots men OJ, va bra det var. Så dan grym ensemble! Alldeles fylld av glädje blev vi, så fylld att vi genast bestämde oss för att boka och gå på ytterliga en musikal, helst imorrn!

to be continued

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *