FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Maxad Goodiebag – Make up Store

Goodiebags när de är som bäst är när man erbjuds prova på produkter man kanske inte själv valt att köpa men som sedan visar sig vara helt rätt. Jag har hintat tidigare om att den goodiebag vi fick på Make up Stores visning var väldigt generös och den var mer än generös. Den här gången fick vi med oss flera produkter från varje tema hem och det bästa med det är ju att man då inte har en udda ögonskugga som blir liggande utan att man har produkter som passar ihop och är tänkte att använda tillsammans, utöver att vi faktiskt precis också fått både känslan, inspiration och handfasta tips serverade av proffsiga make up artister! Vårens teman heter Story, Exoticchic och Scale och även om mitt favorittema vad Scale så hittar jag små favoriter i de andra.

IMG_3428Tema Story – Jag blir extra sugen på Future – den mörkt lila skuggan och tycker även Daylily – det persikofärgade lipglosset är fantastiskt.

IMG_3430Tema Exoticchic – Föll pladask för Shimmer – ett ”slim lipstick” i orange, älskar att det är litet och matt.

 

IMG_3960Tema Scale – innehåller en perfekt skala ögonskuggor, nästan samma nyanser som deras ”tri brow” som visserligen är för bryn men som jag inte kan hålla mig från att använda som ögonskugga. Nyanserna heter Sober, Charcoal och Scales.

 

 

Nu är det bara dags att komplettera med några fler borstar!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.