LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Mina Bästa v36

IMG_1784

1.

Kontoret börjar äntligen falla på plats. De här veckan satt jag bara på kontoret på fredagen men äntligen hade lysrören bytts ut mot spottar och både skrivbordslampor och gardiner var på plats. Efter en månad av provisoriskt inrett utrymme längtar jag efter att det ska bli klart någon gång.

2.

Tisdagen spenderades i studion med Indiska där jag har uppdraget som stylist. Vi plåtade lookbook för oktober-december och det är alltid lika roligt att jobba med Peter Edqvist och…nej vänta, det var bara jag och Peter Edqvist kvar sedan tidigare men det kändes precis som det ska fast med ny mua (make up artist), ny foto assistent och ny representant från Indiska. Men två av dem kände jag sedan innan så det var extra roligt att nu äntligen få jobba ihop!

3.

Sedan blir det en kombination av små framgångar som tar tredjeplatsen. Lyckat möte i Uppsala, Lyckad planering och fix med visualisterna, lyckad aw med Blogozine, trevlig pressfrukost på Mildh press och mysigt häng med Karin Uggla på Specsavers ”Årets Glasögonbärare”.

IMG_1779 IMG_1785 IMG_1778 IMG_1795

I veckan väntar möte med kund, planeringsmöten för Blogozine med både Karin, Malin och Calvin, möte med presskontor, stylinguppdrag för Indiska, presentation av hösten hos Make Up Store och ett besök hos Eraze för tredje behandlingen som ska ta bort min tatuering.

Veckans mål – Planera in ställtid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.