LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Mina favoriter från Isabel Lennse

Jag gillar att mixa flera tunna sirliga smycken med varandra alternativt bära en accessoar som tar för sig mycket mer. I veckan när jag var uppe på frukost hos Isabel Lennse hittade jag bådadera. Här är mina favoriter!

isabel lennse

 

Mini Star Bracelet. jag kan inte låta bli att falla för stjärnor. Det är kanske lite fånigt men Castor är ju en stjärna (Castor och Pollux Tvillingarnas tecken) så stjärnan känns väldigt personlig för mig. Sedan gillar jag örhängena Rod, staven som är vertikal ger illusionen av en längre hals, vilket man gillar, och den längre staven, Large Rod,  kan röra sig ihop mer håret, vilket man gillar!

Det var de sirliga inslaget, när det kommer still smycken som tar för sig är det inte lika Jag men det betyder inte att jag inte tilltalas av dem. Vem kan motstå svarta diamanter? Ringarna i serien Fighter är verkligen ett par ”Håll käften ringar”

isabel lennse

Det ska bli spännande att fortsätta följa Isabel Lennse framöver. Jag tycker det är en intressant tid vi lever i för jag ser så många starka formgivare och designers som på egen hand skapar sin plats. Det är inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.