BEAUTY - TOVE CASTOR,  FASHION - TOVE CASTOR

New in – Blotting powder

Jag kommer ihåg min storasysters badrumsskåp. Som smågodis fanns skuggor i alla kulörer alla i snygg förpackning från Make Up Store. Hon är grym på make Up, syrran, sminkade alla innan utgång och gärna i experimentella färgkombinationer. Hon var lekfull med smink, jag betydligt mer försiktig. Men hennes badrumsskåp och sminkväska har lämnat ett bestående intryck och det var hon som introducerade Make Up Store för mig. Det var hon som tog med mig på klubbkvällen då jag köpte mitt lila nagellack jag bar på min bröllopsdag, lila var min färg på den tiden, och det var hon som sminkade mig på mig på dagen för vigsel. 

Hon är fortfarande mitt bollplank när det kommer till smink men igår gjorde jag ett inköp utan att rådfråga coachen. Nu är det slut på blanka pannor för jag slog till på ett Blotting powder. Blotting powder tar hand om de blanka partierna som dyker upp under dagen. Lätt att applicera med borste eller en liten puff och mattar snabbt ner och fräschar upp. Lite som trolleri.
  
 
Här hittar ni Blotting powder från Make Up Store

Och Aja – Jag älskar dig! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.