LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

Nytt projekt – Visualisterna

Ombyte förnöjer och förhöjer skulle jag vilka tillägga. Det är kanske det bästa med att frilansa, det finns perioder då ingen dag är den andra lik. Idag har jag ock Karin kickat igång med ett nytt projekt vi kommer att göra tillsammans med EKPR. Det är verkligen en winwin för det är ett mycket roligt uppdrag som jag har kunnat lyfta in i Castor/Ugglas nya koncept Visualisterna och extra roligt är det att få jobba med tjejerna på EKPR. Det är alltid så härligt att komma dit, (Se t.ex. HÄR och HÄR och HÄR) det är alltid något nytt och spännande på gång och just idag var det planering och moodboard på schemat vilket vi kommer att fortsätter med i morgon.

IMG_5430

 

Mina killar har påsklov så det är perfekt att jag idag kunde jobba hemifrån idag. Men i morgon gör jag sista dagen för den här veckan, jag tänker också ta påskledigt. Det är faktiskt magpirr nu för på torsdag åker vi söderut till familjens nya smultronställe. Ett hus vid havet på mitt barndoms Bornholm. Längtar så det värker. Det här är starten på mycket nytt!

[ezcol_1half]IMG_0236[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_0236[/ezcol_1half_end]Tröja/Gudrun Sjödén, Byxor/H&M, Skor/Tracks Acne Studios

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.