PIPPI PÅ FÅGLAR

I samarbete med Skånska Byggvaror

I höstas hade jag så brottom med att inreda uterummet, brottom och brottom förresten, jag var väl mer ivrig. Faktum är att jag soliga dafar kunde sitta där på dagtid ända in i december.

Våren därute kom såklart långt innan våren i resten av trädgården visade sig. Oftast ligger temperaturen i uterummet 10-20 grader varmare än utan (japp, vi har varit uppe i 40+ den här sommaren innan vi kommit på att öppna upp)

Självvattnande krukor är ett måste eftersom värmen ibland är extremt hög
Kalla kvällar har vi hjälp av infravärmen med fläkt

Vårens projekt var såklart växter och belysning och för att klara värmen har vi såklart satsat på fikon, oliv och citronträd. Som belysning har jag hängt upp vita ljusslingor med Led-lampor som får lysa dygnet runt och över bordet en ensam flödknopp med den vita duvan från Designtorget. Den har jag sneglat på i flera år och äntligen hittade jag en plats för den och eftersom jag har Pippi på fåglar så har den fått sällskap av några fåglar från Wildlife Garden. 

N har också planerat apelsinkärnor i självbevattnande krukor som han själv skrivit ut med sin 3D-printer. Jag tjatar och tjatar om fler, idag har vi två men jag tycker att de är superfina. Kanske något att ha örter i i köket!
Uterummet inifrån min “Work in closet”
Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

IRL

Det är som att det spritter i kroppen när bilder man har...
Read More

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *