FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PRE FALL WANTIES

Pre Fall, jag känner mig inte alls bekväm med att tänka på hösten när det kommer till väder, ledighet och semestrar men när det kommer till garderoben. Hay Im there och har varit det ett bra tag. Idag har jag gjort ett inspirationsplock men några av mina Pre Fall-favoriter och det har även Angelica Hellgren gjort. Girls-tröjan skulle kunna bli höstens garderobsräddare och självklart blir det till att låta doftljus sätta stämningen när hösten kommer krypande men tills dess kanske de kan värma mig en ganska kylig junidag?! I wich!!

Nu ser jag fram emot att se Angelicas favoriter.

 

pre fall wanties

 

Byxdress, Skinntopp, Pennkjol, Sneakers och sandaler från by Malene Birger, Doft, Doftljus och Väska från Byredo, Tröja GIRLS från Gant Rugger och Bh-topp från BikBok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.