BEAUTY - TOVE CASTOR

PRESSUTSKICK FRÅN NO7

Vilken härlig vecka det har varit!

Jag och Uggla är i full fart med att fixa vår. Om våren ännu inte har kommit får man göra det själv. Det är en del av det vi gör. Vi skapar och bygger miljöer på handelsplatser och en och annan mässa. Vi sätter teman, vi sätter tonen och tonen för just den här våren är fågelkvitter.

En annan del av vad jag gör är såklart att blogga här på visualisterna och spela in podcasten. jag knarkar mode och skönhet och utan tvekan kan jag säga att jag tänker på det minst 15 minuter i timmen. Kanske mer. Nu på våren får fashion och beautyfashinationen lite konkurrens med båten. fast det handlar ju om samma sak där. Hur ska jag inreda båten, vilka produkter ska jag använda och ta med mig och hur ska jag bygga skärgårdsgarderoben? Väldens viktigaste frågor. 15 minuter är i underkant känner jag.

Att blogga och skriva om skönhet medföljer en hel del trevligheter. jag har flera gånger berättat om hur härliga människor jag mötte och lär känna vilket verkligen är en bonus men att skriva om skönhet, till skillnad i från mode och stil, innebär att jag provar och testar massor med olika produkter. Jag vill poängtera att allt jag skriver här är mina egna åsikter. Mina egna slutsatser och mina subjektiva rekommendationer. Inget jag får betalt för. Läs mer om det på vår sida om PR och Policy.

Förra veckan fick jag bud från No7 så framöver är det bla de som skall testas!

Samtidigt kan jag passa på att fråga. vad vill ni läsa mer om/mest om?

  • Mode – Trendspaningar
  • Stylingtips
  • Shopping
  • Makeup
  • Hår
  • Hud
  • Tester eller nyheter?

Kom gärna med önskemål!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.