ROAD TRIP – LAS VEGAS DAG 2 & 3

Det har gått två dagar till och det känns som att vi bara skrapar bara på ytan av Vegas. Jag hade såklart ställt on mig på en del shopping och på ett besök på Las Vegas North Premium Outlet så ett besök där har det blivit, men jag är ingen outletshoppare jag visste ju det. Däremot blev det lite shopping till killarna från All Saints, Scotch and Soda och Calvin Klein. Själv har jag börjat sneglar jag high end butikerna längs Strippen och på hattbutiken med panamahattar fast det finns nästan ingen tid att gå dit. Kollarna föredrar poolen framför shopping 😉

Vi har vandrat runt i trädgården på Flamingo och såklart tittat på Bellagios fontän. 

Från gatan och sedan från sängen….

“Paris by night” mitt på dan…

Själv har jag hittills inte köpt ett enda plagg, minne, smycke, väska eller pryl om man bortser från en ny spf till ansiktet, en nödlösning eftersom jag uppenbarligen glömt min vid poolen på Tuscany. Jag har nog aldrig varit mer nogrann med spf.
Igår slog vi oss ner kring poolen vid Paris vid Eiffeltornet mitt i Las Vegas. K är ju här på hackerkonferans och flyttar med de olika konferenserna mellan hotellen därför får vi tillgång till olika pooler fastän jag och killarna bor stadigt på Flamingo. I morgon blir det kanske vår egen pool? 

Men Pool-hopping, är verkligen ett härligt sätt att uppleva Vegas!

Jag bor i min nya klänning från FilippaK och har såklart med mig flera par solisar men är nykär i mina rundade RayBans från förra våren. Shoppar du stil blir det bra PPA (pris per användning) och allt som oftast går faktiskt stil och trend hand i hand. 

Osminkat och slarviga knutar är också standard vid poolen. 

Alla svarta bikinis är med – Älskar scallop-kanterna på den här som kommer från H&M.

På många ställen från de mer lyxiga poolsides till mer tacky ölhak i gathörnet kyla luften ner med kall dimma. Kontrasten när man promenerar förbi är superhärlig. 

Written By
More from Tove Castor

Carin Wester Reva Bomber

Varför är det så att man alltid vill ha det man inte...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *