MIN STIL - TOVE CASTOR

SÅ STYLAR DU DEN STYLA DEN PERFEKTA BYXAN – NI EFTERFRÅGADE TOPPAR

Vilket habegär det blev på min svarta byxa, jag har ägnat veckan åt att lotsa er alla vidare till rätt byxa men det gör jag så gärna. Ibland blir det bara helt rätt och jag hjälper er gärna på traven att sålla mellan alla habegär som poppar upp. Det finns ingen som vinner på att vi fyller våra garderober med en massa felköp och sitter byxan hälften så bra på dig som den gör på mig så vet jag att du är riktigt nöjd just nu. Dessutom så är byxan ett riktigt high street-kap. Ibland kan det ta emot att tipsa om plagg som är ganska dyra men den här byxan har vi alla råd med och dessutom så slår modellen många (kanske alla) dyrare byxor på fingrarna.

Ganska snabbt började däremot följdfrågan – Har du några tips på toppar som passar till? dyka upp så jag passar på att sammanställa några tips här på bloggen. På bilderna har jag på mig min super mega pussy vagina T-shirt från Ida Klamborn och min Leo-tischa från Ragdoll LA. Klicka på länkarna så hittar ni dem. Byxan btw, den verkar vara slutsåld…

På begäran

Här kommer tips på några toppar som jag gärna skulle bära till mina byxor. Jag skulle styla dem instoppade för at markera den höga midjan extra. Eftersom byxan är ganska stram, uppklädd och mer business så dyker jag definitivt att den blir ännu snyggare om du dresser ner den något. En t-shirt med attityd, visa lite mage eller lite mera bröst. Till detta skulle jag bära sneakers eller Converse.

Eftersom byxan är relativt fitted och markerar midjan så tydligt passar de också bra tillsammans mer en mer oversized topp som tex en med puffärm eller varför inte en boxig college och boots? Kan också tycka att en mönstrad polo i en tunn kvalitet blir hur snyggt som helst, tänk med ett par låga herrskor till. Såååå snyggt!

På bilden ser ni T-shirts och leopardtopp från Ganni och blus, college, bodu och polo från Rodebjer.

*köplänkar

Ett stort utbud av Ganni hittar ni HÄR* och HÄR* och Rodebjer brukar jag oftast köpa direkt från deras egen webb som ni hittar HÄR*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *