FASHION - TOVE CASTOR

STRÅKORGEN AKA MALLORCA-KORGEN I STAN

I podden idag pratade jag litegrann om min älskade Mallorca-korg. Fast det är inte bara jag som köpt mig en stråväska på Mallis, Uggla har gjort detsamma. Anledningen till att just den var ”top of mind” är att stråväskan som jag använt som badväska de senaste åren är våren och sommarens trendigaste city-bag.

Har du inte vägen förbi Mallorca så finns det så fina modeller från två olika Stockholmsbaserade varumärken.

Little Liffner har två fina, en större och en något mindre.

Little Liffner
Little Liffner

Sedan så har vi Chêne! 

Så nytt att det faktiskt bara börjat visas några få bilder ännu. Det här varumärket ser jag fram emot. A lot! 

Chêne
Chêne

.

Bilder från Little Liffners shop online och Chêne Instagram. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.