BEAUTY - TOVE CASTOR

VARFÖR VÄNTADE JAG SÅ LÄNGE?

Varför väntade jag så länge med att fixa fötterna?

Jo, för att det sitter ganska långt inne och känns lite bortskämt. Lite så känner jag. Ändå så är det så att jag faktiskt har lite problem med mina fötter och alltid har haft. Förutom en del operationer så är det nån tånagel hit och dit som ställer till det. Jag som står och går, går och går så mycket. En annan som gör det är Karin Uggla så medicinsk fotvård var precis vad jag ville ge henne när hon fyllde år. Själv passade jag på att unna mig själv samtidigt. Idag är jag så glad för det. Damn vad underbart det känns att inför sommaren ha fixade fötter och lilltå-nageln som bråkat är mer sams än nånsin!

Jag som växlar mellan nude, svart och rött på både tår och fingrar passade på att byta lack från vintersvart till sommarrött!


Jag tror också verkligen att jag lyckades hitta den bästa salongen. Fotcompaniet. Förutom att de bara fokuserar på fötter i allt från medicinsk fotvård till rent fysiska fotbesvär och har en samlad erfarenhet av fötter på salongen som slår alla så; vände de också ut och in på sig själva för att fixa tider till oss som passade dagens schema. Verkligen de bästa och de mest serviceinriktade. Vi kommer tillbaka, var så säkra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.