FASHION - TOVE CASTOR

Sug efter Nike

Senaste dagarna har alla runtomkring mig dykt upp i den ena Nike sneakersen efter den andra. I söndags hade vi en plåtning och då hade flera till och med precis likadana Nike Air Max. Är det så att jag ser alla sneakers för att jag är sugen på ett par eller är jag sugen på ett par för att jag ser dem överallt? Vad är hönan och vad är ägget?

Bäst på skor på nätet är Footway tycker jag. Så galet snabba leveranser och lätt att returnera om storleken blivit fel. Enkels, snabbt och bekvämt. Som stylist bär man så mycket fram och tillbaka så när jag shoppar gör jag det gärna på nätet… Här fanns en massa snyggt från Nike och när ni ändå redan är därinne, passa på att strosa runt i menyerna, skor kan man inte ha för många! 

Nike.com finns galet många fina Air Max också – Happy shopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.