LIFESTYLE - TOVE CASTOR

TRENDER OCH STYLING FÖR HUGO BOSS OCH DEN PERFEKTA KAPSELGARDEROBEN

I torsdags jobbade jag i kleinblått från Hugo Boss.

Vart tar tiden vägen? Torsdagen blev väldigt snabbt till måndag och jag har inte hunnit med att tacka Hugo Boss för en mycket trevlig kväll. För tredje gången på ganska kort tid fick jag förtroendet att komma till deras events och prata trender och styling. Jag sa det sist och jag säger det igen, Jag älskar mitt jobb!

Shopping-events och mer personalshopping är ett annat sätt för mig att förhålla mig till stil. Här är det en person i fokus snarare än ett uttryck och färg och kroppsform är väldigt centralt. Så; förutom att lyfta vårens trender så blev det en kväll med många långa härliga samtal om tycke och smak och stil och styling med en mängd olika kvinnor och män i varierande ålder. 

Några av mina personliga favoriter från Hugo Boss den här våren är flera utav skjortplaggen, framförallt de axellösa skjortorna i vitt och blått. De rosa byxorna i kombination med de röda mockapumpsen och pennkjolen i skinn som jag bar på det förra eventet. Sedan är jag alltid svag för en snygg college som den här svarta med HUGO-loggan. Tillsammans med en klänning i randigt blir det här en snygg liten kapsel-garderob där alla plaggen går att kombinera med varandra. Jag är just nu så inspirerad av tanken på kapselgarderober. Den perfekta sammansättningen av plagg som sätter stilen och gör vardagen lättare. (Kanske också shoppingen billigare i längden). Den här typen av garderob kommer jag att titta närmare på! 

 

 

Styla pennkjolen och byxan med axellösa skjortan och röda pumps. Inget passar bättre till rött än ljusblått och rosa. Samtidigt kan ni styla både byxa och kjol med collegetröjan som är mer rätt än nångonsin, lika så randigt. Randigt funkar alltid men är extra trendigt nu. Bär klänningen över den vita skjortan och få en cutout-detalj vid axeln eller dra collegetröjan över så har du den snyggaste midikjolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *