lou in love
FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

LOU IN LOVE

Vad är nytt?

Pressveckan har jag visat en mängd med bilder från men det slutar ju såkart inte med pressveckan utan det kommer nya produkter ut på marknaden och nya kollektionssläpp hela tiden och i veckan bjöd Mildh PR in till frukost för att visa upp några nya höstsläpp och några nya varumärken. LOU IN LOVE var ett av dem. LOU IN LOVE hade det där lilla anti-extra och med anti-extra menar jag att det hade den här touchen av minimalism som jag älskar och i en begränsad färgskala som också råkar vara den färgskala jag älskar. Favoriterna är helt klart Pyjamasskjortan, den perfekta bh´n och långklänningen som jag ser kommer trolla fram midjan samtidigt som den ger en lång smal siluette.

 

 

lou in love

lou in love

lou in love

lou in love

 

Vad mer är nytt? Massor men jag har två favoriter!

 

Strama örhängen från Pilgrim. Jag har köpt mycket från Pilgrim tidigare men det var ett tag sedan, nu fångar de definitivt mitt intresse igen. De här cirklarna är mina favoriter men de har många fina örhängen.

pilgrim örhängen

 

…och så ett par snabba skor i herrskomodell. Älskar den spetsiga tån som BilliBi bjuder på.

 

billi bi IN LOVE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.