VÄLJ VAD DITT 17-ÅRIGA JAG SKULLE VALT 

Ett stylingtips kan vara att välja vad ditt 17-åriga jag skulle ha valt. För det var precis så här jag klädde mig på slutet av 90-talet, så klädde sig även Monica och Rachel, ja vi pratar Vänner. För det var så här jag såg ut då och det är såhär jag jobbar idag. I randig topp från Hope, svart mini från &OtherStories och med heltäckande strumpbyxor. Jag stylade detta med mina herrskor med flärp från Gram och svart kappa från Rodebjer för att ta mig an min sista dag under pressveckan. 

Vad händer med världen, är det rumsrent att jobba med något annan än sjukvård och sociala värden idag? Jo, för vi måste bejaka allt som gör oss glada och livet är för kort. Jag fick massiv kritik på bloggen när jag lade ut ett inredninginlägg efter Je Suis Charlie men så är livet, bortom allt det onda finns det saker att glädjas åt.  I skrivande stund är jag så glad att jag valde och hade möjligheten att jobba hemma idag, fredag den 7/4 2017, eftersom jag frekvent befinner mig på alla de platser som idag stängdes av idag pga alla incidenter i Stockholms city. När jag var 17 kändes terrordöd så långt borta, för mina barn är det en del av nyhetsflödet ganska frekvent om än inte så här nära. Ta hand om dina nära och kära idag, imorgon och varje dag.

KRAM

Written By
More from Tove Castor

I wish 12 & 13 december – Julklappstips

Här kommer lördag och söndagens julklappstips på ett bräde och efter en...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *