BEAUTY - TOVE CASTOR

XLash, buskiga bryn och rabattkod till Er!

IMG_6970

Jag har alltid varit väldigt nöjd med mina ögonfransar, de har alltid varit långa och täta men jag har en mindre framgångsrik historia när det gäller att tvätta bort make up innan jag somnar. Det gör såklart att fransarna till och från tar en del stryk. Oftast är jag mer fokuserade på att fixa det jag inte är riktigt nöjd med så jag har aldrig tänkt fransserum, men så fick jag erbjudandet att prova både Xlash och Xlash mascara och varför skulle jag inte ta chansen att vårda det som jag är nöjd med?

IMG_8539

Xlash är ett fransserum som vårdar och ger styrka men utlovar också fylligare och längre fransar. Xlash mascara är en mascara som samtidigt vårdar. Jag har bara använt produkterna i tre dagar men gillar mascarans konsistens och borste och där brukar jag vara ganska petig. Men  om det nu är så att jag är lyckligt lottad med härliga ögonfransar är jag lika olycklig över att jag under åren som gått noppat sönder mina bryn. Just nu vill jag, som många andra, ha fylliga buskiga bryn, jag tänker därför testa om inte fransserumet även kan göra lite underverk på brynen. Det vore något!

Samtidigt som jag tar hand om mina fransar och experimenterar med mina bryn har jag en kod till Er som ger 10% på hela Er beställning från Xbeauty.se. Såg förresten när jag klickade runt att det också finns ett Xbrow, det blir nog nästa steg för mig och ni som provat får i gärna dela med er!

För att få 10% på hela Er beställning från Xbeauty.se anger ni koden BLOGG10 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.