LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

YOUTUBE – FORTBILDNING OCH EN OUTFIT

 

YouTube – Fortbildning och en outfit 

En outfit bestående av Kavaj/Zara, Topp/Baum und Pfergarten, Jeans/Mango, Boots/Hop

 

Så fort det dyker upp en intressant kurs, en föreläsning eller en fortbildning som intresserar mig faller jag dit, jag har helt enkelt väldigt svårt att hålla mig borta. Förra året var det två kurser på Berghs varav en i det specifika ämnet Bygga varumärke i Sociala Medier. Igår kväll följde jag upp den kursen med att enbart fokusera på YouTube med Emma som sällskap. Som ni sett har jag börjat implementera rörligt material här på bloggen och på Instagram, det ni inte har lika mycket koll på är att jag under mer än två år levererar rörligt material till mina kunder. Både med mig själv som frontfigur och inte. Självklart har tanken slagit mig att även skapa rörligt material till mig själv men ni vet, bagarens barn…

Nu ska vi se om vi kan ändra på det, jag har illa fall djupdykt i YouTube, rent teoretiskt alltså, och rent praktiskt är filmandet på plats. Det är det där andra. Hur många plattformar hinner man med?

Tack Google, YouTube och Inte minst Influensers of Sweden för att ni kompletterat med YouTube-specifik input!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.