LIFESTYLE - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

CROSSROADS – STRATEGIER INFÖR LEDIGHET

Bomerjacka/Tiger of Sweden, Topp/Ganni, Jeans/FilippaK, Heels/Sargossa, Väska/Bukvy

 

Vägskäl alltså, är de till för att gå vilse eller är det till för att hitta fram?

Ni som har lyssnat på senaste avsnittet av Visualistpodden har blivit varse om min ständigt återkommande sommarångest. F**n vad jobbigt det är när det känns som att saker och ting tar slut.

För att komma till rätta med det så fick jag ta tag i mina sommarissues och komma fram till strategier för att istället kunna njuta av ledighet och sommar. För så ska det ju vara, att längta efter sommaren är tradition. Missförstå mig rätt nu, hela min kropp och själ värker efter sommar, jag lever för de där varma dagarna (så mycket att jag egentligen borde flytta till varmare breddgrader) men det här relativt nya frilanslivet och sommarledighet är en nöt för mig att knäcka. Men jag är på god väg!

 

5 saker jag ska göra för att kunna känna mig ledig

– Bestäm vilken dag jag ska gå på semester 
– Bestäm vilken dag jag återgår till jobbet (sen kan man alltid kallas in på jour)
– Gör avslut och avstämningar med bokföring och kunder
– Boka in ett eller två möten första veckan jag planerar att vara tillbaka för att kicka igång hösten
– Ha en actionplan färdig att ta tag i direkt när hösten börjar.

Sedan under semestern: (Bortsätt SoMe och blogg som blir mitt fokusområde under semestern)

– Sätt på autosvar på mail

– Kolla mail 1ggr dag och kom ihåg, jag behöver inte svara förrän nästa dag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.