BEAUTY - TOVE CASTOR

FANTASTIC FOUR SOM GER TEXTUR

När jag växte upp var hårspray the shit. Luggen skulle sprayas upp i en tydlig snedlugg och nästan allas var stenhårda. Sedan kom hårskum, hårskum alltså, mitt hår gick plötsligt att krama upp till en stor lockig hjälm.

Där är jag inte idag!

Jag har redan hintat om att jag kommer fokusera mer på mitt hår framöver och det kommer såklart att färga av sig på bloggen.

Fokus på hår av två anledningar

  1. Jag har bra hår. Det är tjockt och långt och borde få lite uppmärksamhet
  2. Jag identifierar mig mycket med mitt hår, de gånger en klippning gått åt pipan känner jag att det påverkar min självbild till den grad att jag tappar den helt

För mig är inte hår “något som växer ut” för mig är det en stor del av mig och jag känner mig inte hel utan.

Nu kommer ett par, eller fyra stycken tom, produkttips för att få struktur på håret eller rättare sagt textur. Det här är fyra produkter som ger en otvättad känsla på rent hår och som stökar till det så där härligt som jag älskar.

 

Keaune Blend Salt Mousse – en saltvatten mousse som du lätt kan fördela i längderna eller där du vill ha lite stadga och textur.

Living Proof Instant Texture – en textur i sprayform som gör att du kan jobba upp en lätt volym i håret och gör det sådär härligt strävt. Även under dagen kan du bättre på volymen genom att lyfta och snygga lite med fingrarna.

Joico Hair Shaker – Samma funktion som Living Proofs Instant Texture, fast Joico´s är kanske ännu bättre? Prisbelönt är den i alla fall i Swedish Beauty & Cosmetics awards.

Maria Lila Salty Mist – Sist men inte minst en saltspray. Jag gillar saltsprayer från flera märken men väljer att lyfta fram Maria Lila pga att de tillverkas i Sverige och är cruelty free!

 

Ni hittar dessa produkter HÄR och HÄR*

*köplänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *