FASHION - TOVE CASTOR

IDA SJÖSTEDT + ELLOS

Hon är utsedd till Årets Designer av tidningen ELLE och snart finns en Ida Sjöstedt till alla. Designern släpper samarbete med Ellos i storlekarna 34-52.

Ida sjöstedt ellos

 

”La vie en rose” heter samarbetet som Ida troget bär hennes feminina uttryck och med inspiration från Parisoch ska minikollektionen passa perfekt till vårens alla fester.  Ida och Ellos vill inte exkludera någon. Därför finns samtliga plagg i kollektionen från storlek 34 upp till 52. Plus size-storlekar är något av Ellos core values och de är såklart glada att även kunna erbjuda Ida-kollektionen i alla storlekar.

 

Ida sjöstedt ellos Ida sjöstedt ellos Ida sjöstedt ellos

”Jag tyckte det var roligt att få testa på nya produkter och göra något som kompletterar min egen kollektion. Jag har alltid varit intresserad av att göra inredning och skor, så det kändes som en rolig utmaning. Jag ville också ta chansen att jobba med plusstorlekar, då det är något jag har saknat i min egen kollektion, men inte haft möjlighet att utveckla ännu. Jag tycker att passformen blivit jättebra och att vi fått till en fin kvalité på alla plaggen”, säger Ida Sjöstedt om kollektion i ett pressmeddelande.

Samarbetet släpps online den 4 april. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *