FASHION - TOVE CASTOR

JEANSKJOL I 70-TALSMODELL – ALLA HAR DEN 

  
Zara uppe till vänster, H&M nere till vänster och Lindex till höger. 

Den lätt utställda, oftast korta, jeanskjolen i 70-talsmodell finns hos nära på alla de stora kedjorna. Alla finns inte ute ännu med vet att de är på väg in då jag redan i höstas sett samplers på pressvisningarna. Just de här tre finns i butik redan nu som nyhet från H&M och Lindex, men Zara, som alltid är bland de snabbaste på att få ut det nya i butik har redan sin kjol på Rea. 

Ni som varit med mig ett tag kanske kommer ihåg hur jag precis rensat ut min vintagekjol i just den här modellen när Alexa Chung i samarbete med AG Jeans för ganska precis två år sedan… Hur var det med magkänslan då? Inte så illa egentligen efter som kjolen hade tryckknappar som snappade upp som ett smatterband när man satte sig ner. Men jag kan ändå inte släppa tanken på den. Knapparna hade jag kanske kunnat göra något åt? 
PS. Var precis inne på Lindex och de har också en kort! Bästa/Tove 2h senare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.