FASHION - TOVE CASTOR

Kappahl Contemporary

Som stylist jobbar man alltid i fel säsong så i våras var vi  i full gång med att jobba med höstens plagg och höstens uttryck. Så var det i maj när EKPR slog upp dörrarna för pressen för att visa KappAhls höstkollektioner AW15. Privat längtar man efter sol och värme, i vår yrkesroll längtar vi redan efter höst och vinter.

Visualisterna stod den gången för både styling och setdesign i showroomet. Att styla showrooms är något utöver visualsiterna.se som vi gör tillsammans och att styla ett showroom innebär allt från varumärke, setdesign och styling till att i det här fallet inspireras av tejp. Med eltape och lite färg som dekormaterial gav vi pressen en lekfull och stilren visning. Tejp blev den röda tråden, tejp stod för uttrycket och tejp blev vår röst och vårt avtryck. 

Nu släpps Kappahls alla kollektioner i butik och det finns många godbitar att hålla ögonen på. Tänk ljusa toner i grått, smutsiga rosa nyanser mixat med denim, blåa toner och svart. 

 

 

!DSC_0236DSC_0151DSC_0130DSC_0212DSC_0181DSC_0178

 

 

Kanske är tejp det hetaste just nu, det tyckte i alla fall vi och kanske var det så att NK blivit lite inspirerade…. Nädå. Det låter vi vara osagt men oavsett, kom ihåg var ni såg det först!

 

IMG_0838 IMG_0839

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.