LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MINA MÖNSTER GUDRUN SJÖDEN

    gudrun sjöden tove castor 

 

Mina Mönster – Boken som hyllar Gudrun Sjödén 40 år som designer

Idag började jag dagen med en av de där kvinnorna som jag har vuxit upp med. Ja, kanske inte själva kvinnan men Gudrun Sjödén som varumärke och stil. För alla har vi väl någon eller flera i vår närhet som älskar Gudrun Sjödén. Jag har flera!

Idag ringde jag på hos ”Gudrun Sjödén – Kulturtant” för idag var jag och flera med mig inbjudna till hennes ateljé på bok releasen för jubileumsboken Mina Mönster, en bok som porträtterar Gudruns arbete genom alla 40 år, från hur företaget startades och hur det växte fram. Tänk att hennes varumärke funnits längre på jorden än jag själv. 

Framgångssagan som Gudrun Sjödén faktiskt är förklarar hon själv beror på hennes egen förmåga att både vara kreatör och buisnessminded. Hon gjorde det mesta själv och vi kan väl alla skriva under på att hon gjort det väldigt bra. Idag räknas hon som en av Skandinaviens mest unika och färgstarka formgivare och internet-handeln har öppnat upp för hela världen som marknad.

Själv var jag först på plats och hann ta en del bilder innan rummen fylldes med press. Jag älskar att huset är alldeles snett och hur de har målat in alla snickerier med väggarna, jag blir sugen att göra detsamma hemma hos mig. Lägg märke till blommorna också – Så ska en blombukett se ut för en som målar akvarell både i sitt jobb och som sitt största intresse och kanske till och med som terapi. Buketterna är vilda och äkta och just nu kanske de mest trendiga. 

Förutom ett signerat exemplar av boken fick vi också med oss en målarbok. Kanske något för dig som vill måla som Gudrun Sjödén

MINA MÖNSTER GUDRUN SJÖDEN

AKVARELL GUDRUN SJÖDEN

mina mönster Gudrun sjöden

Vilda härliga buketter precis som om man varit på ängen och plockat.

 

gudrun sjöden atelje  mina mönster Gudrun sjöden 

Gudrun och förläggaren från Brombergs Förlag

gudrun sjöden atelje 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.