FASHION - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

NYTT I GARDEROBEN – BLOMPRINT 

Ni som lyssnar på Visualistpodden vet att blommiga klänningar är en av vårens mest hypade plagg. Då lyfte jag de blommiga klänningarna med röd eller mörk botten men kanske främst de gröna från Ganni. Under veckan som gått har jag tom stött på rubriker som Inte mindre än tre redaktörer på Vogue har den här klänningen , och det är just den grönblommiga omlottklänningens i amerikansk hemmafru på 90-talet möter Kelly i 90210 de syftar på. Jag noterade såklart direkt storheten i den här klänningen men nu är ju inte riktigt grön i min repertoar, så är det bara och ska man bygga en hållbar garderob så måste man vara benhård.

Istället får jag frossa i den och inspireras på Instagram.

Blommiga plagg på mörk botten har alltid varit en favorit och jag håller alltid ögonen öppne efter de som både har mörk botten och rätt attityd på printet och tyvärr så har det varit snålt genom åren. Så när rätt print dök upp fast på ljus botten sa det klick.

Jag kommer styla min nya slipklänning, som för att toppa printet dessutom är i siden, på samma sätt som jag inspireras av när det kommer till den gröna. Över tischa och jeans, med tischa och sneakers och såklart med leopard och randigt eftersom  det är de printen som ingår i min mönsterrepertoar. En och annan prick kan dock också slinka igenom. Så, mitt shoppingtips till er idag är att se till att:

När ni shoppar mönstrat, se till att de går att styla med varandra. De ska både krocka och harmoniera på samma gång!

 

Ganni dress
Nytt i garderoben. Ganni slip dress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *