PREP REST RESTORE – BÄSTA TIPSEN INFÖR FLYGRESAN

Måndag em och ny vecka!

Idag har det inte hänt så mycket men i veckan händer det desto mer. För det är återigen pressvecka och denna veckan är det Ceannis, KappAhl, Lexington, Åhlens och många fler som ska besökas. Jag varvar detta med frukost med Piret Ilves, 15-årsjubileum med BeautyBlender och moddag med Sargossa. Jo, Sophie by Sophie har också en aw och får jag tid över finns ett vernissage att smita in på. Tits n Ass, jag måste erkänna att jag tycker att det låter så kul!

Jobbar hon inte?

Om jag får något jobb gjort? Jo då, faktum är ju att presseventen är en del av mitt jobb men jag har också 2 dagar inbokade på hemmakontoret och det står också en workshop/föreläsning på Medborgarskolan på schemat. Det är två klasser med blivande Visual Merchandisers som skall drillas av Visualisterna i skiss och presentationsteknik.

För att vara i form använder jag samma knep som jag tipsar om i nya Premium Magazine. Då inför, under och efter flygresan men de här produkterna funkar ju lika bra till att ta sig igenom en pressvecka!
Söndagkvällar må vara till för att vila men Monday Matters. Jag kommer ta tillvara på måndagkvällen genom att förbereda mig för resten av veckan. Vad har dykt upp under dagen, vad väntar och hur kan jag på bästa sätt vara förberedd.

Det praktiska är en sak men det gäller ju att ta hand om sig själv litegrann också!

Här finns en länk till senaste numret, ni hittar mina bästa tips inför flygresan på sida 58.

.

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

FASHIONHACKS

Tisdag morgon, dricker Te och kör på Ugglas husmorstips aka Fashionhacks. Nya...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *