BEAUTY - TOVE CASTOR

”The centre of the You-niverse”

Jag kommer behöva tänka om lite eller kanske inte tänka om utan gå lite outside. Outside my comfert zone. När det kommer till färg är jag inte den experimentella typen, form ja – snitt ja – textur ja – men färg nja. 

Igår var jag iväg, tillsammans med Malin och Lisa, för att titta närmre på nagellackstrender från OPI. Inte bara färger utan även trender. Nailart, har ni tittat på den hashtagen på Instagram? Det är nära på mer en folkrörelse än en trend. Det finns så kreativa (tacky sometimes) unga (äldre sometimes) tjejer där ute som verkligen leker med färg, form och textur. Kristaller, swarowskikristaller, i kombination med lack är vad som kommer glittra allra mest framåt julen. 

Nailart är verkligen en av de fenomen vi kommer återkomma till när vi om 10-20 år tittar tillbaka på 2010-talet. Nailart och skägg. 

OPI visade upp sin kollektion Starlight. Kollektionen är uppdelad i tre stråk och för var stråk visade man upp inspiration om hur man kan jobba med lacken. Var för sig och i kombination med varandra. 

Det är här jag kliver utanför min comfert zone, som är nude, svart och rött när det kommer till naglar, för i den här julkollektionen finns en glittrig nästan svart nyans ”The centre of the You-niverse” och en roseguld ”I drive a supernova” som jag verkligen kan tänka mig att ta till vid festligare tillfällen. (Läs alla dagar det är något speciellt, som ett event eller så, läs ett par dagar i veckan alltså…) 

Starlight innehåller 18 kulörer från rött via lila/plommon till metaller och svart. Med skimmer och glitter såklart. Att bära var för sig eller i kombination med varandra. 

   

 
  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.