LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Sista fittingen inför Mello

Inlägg 2 – Melodifestivalen. Inlägg 1 hittar ni Här.

I tisdags var det så dags för sista fittingen med Ellen Benediktson inför Melodifestivalen. Så härlig känsla att se det färdiga resultatet. Idag kommer jag vara nervös, det är som att mitt barn skall uppträda. 🙂 Att jobba med kostym är definitivt något jag vill göra fler gånger!

IMG_2865 IMG_2831 IMG_2824 IMG_2844 IMG_2845 IMG_2849

Att jobba i helsvart är ju verkligen min hemmaplan, då kan man jobba med form. Min form för dagen var mer kvadratisk…

IMG_2875

En trio i svart. Från vänster: Stylist Niklas Berglind – Artist Ellen Benediktson – (Jag) Kostymör Tove Castor

IMG_2820

 

Nu håller jag tummarna för att outfiten ska vara ok till i kväll….det var tydligen en incident….

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.